Gorenje izložilo sve najbolje na LivingKitchen 2011 u Kelnu

Otkriveni Gorenje+ ekskluzivni ugradbeni aparati koje karakteriše jedinstveni iChef+ modul pećnice iChef+

Novi međunarodni događaj LivingKitchen je prodajni sajam fokusiran na sve aspekte kuhinja, koji nudi kupcima, posjetiteljima i generalno javnosti da osjete enterijere budućnosti. On obećava maksimalan ugođaj za specijaliste i eksperte, amatere, gurmane i tehnološke i dizajnerske zaljubljenike. Gorenje štand broj C 020 u hali 5.2, koji se proteže na preko 350 kvadratnih metara, će prezentovati odabrane novitete i inovacije, sa fokusom na premijerno predstavljanje brenda Gorenje+ ugradbenih aparata koji se sastoji od pećnice sa jedinstvenim iChef+ modulom koji donosi globalnu revoluciju.

Gorenje štand broj C 020 u hali 5.2, na skoro 350 kvadratnih metara, će prikazati odabrane novitete i inovacije, sa fokusom na premijerno predstavljanje ekskluzivnih aparata Gorenje+ uključujući i inovativnu pećnicu s iChef+.

Franjo Bobinac, predsjednik i CEO Gorenja: "Razvoj novih proizvoda je jedan od pokretača Gorenje-vog rasta. Rezultat najnovijih razvojnih aktivnosti će biti premijerno promovisan na sajmu u Kelnu, jednom od tri najvažnija prodajna sajma i destinacije u našoj indusstriji, zajedno sa Milanom i Berlinom. Posebno smo ponosni na to što ćemo našim poslovnim partnerima i javnosti prezentovati novu robnu marku Gorenje+ namijenjenu specijalno za distribuciju kroz kuhinjske studije. Proširenje portfolija brendova i inovativnih proizvoda će i dalje poboljšavati prodaju naših vlastito proizvedenih proizvoda."

Posebno, Gorenje štand će biti fokusiran na prezentovanje širokog i raznolikog asortimana premium ugradbenih aparata. Ovo će biti upotpunjeno sa otkrivanjem Gorenje+, ekskluzivnih ugradbenih aparata dostupnim samo kod kuhinjskih specijalista i namijenjenih najzahtjevnijim kupcima. Partnerstvo sa odabranim kuhinjskim specijalistima zasnovano na solidnoj distribucijskoj mreži Gorenje Grupacije prisutne u 70 zemalja na svim kntinentima.

Gorenje+  ekskluzivni aparati bazirani su na sveobuhvatnom konceptu razumijevanja iskustava korisnika i dizajnu. Kombinuju širok spektar superiornih aparata za: kuhanje, rashlađivanje namirnica i pranje posuđa. Odlikuju se brojnim naprednim tehnološkim karakteristikama, čak i globalnim inovacijama. Gorenje+ je prvo ponudilo pećnice sa unikatnim elektronskim programskim modulom iChef+ sa velikim TFT displejom u boji koji omogućava jednostavan odabir funkcija pomjeranjem prsta po ekranu. Ova revolucija koja koristi najmoćniji kompjuterski upravljački sistem za pećnicu do danas omogućava odlične rezultate kuhanja, i zaštićena je patentom. Upravljanje vašom pećnicom je čisto zadovoljstvo koje podsjeća na poznati osjćaj najuzbudljivijeg iskustva ponuđenog u drugim potrošačkim elektronskim uređajima.

Osim prezentacije Gorenje noviteta i premijernog predstavljanja Gorenje+, dio izložbenog prostora će biti posvećen Atag robnoj marki, vodećoj robnoj marki u Zapadnoj Evropi koja je postala dio internacionalne Gorenje Grupacije 2008 godine.

Učešćem na LivingKitchen-u, Gorenje ostaje posvećeno svojoj viziji proizvodnje dizajniranih kućanskih aparata čije inovacije i tehnološka naprednost rješenja diktiraju nove trendove.

 

Gorenje+ znači bogat izbor i perfektnu harmoniju aparata. PLUS je simbol ekskluzivnih noviteta odabranih da udovolje korisničke najzahtjevnije kriterije. Gorenje+ je u stvari koncept pluseva koji vašem životu daju dobar puls.
iChef+ - revolucionarni programski modul pećnice sa velikim displejom u boji je globalna inovacija i najmoćniji kompjuterski sistem za upravljanje koji se koristi u pećnicama.