Ostali plusevi

Svježe mljevena

Svježe mljevena

Plus za pravu količinu kafe u sedam nivoa finoće mljevenja! Svježe mljevena kafa zadržava punu aromu. Zahvaljujući izabranoj jačini ukusa i količini vašeg kafenog napitka, aparat će automatski samljeti pravu količinu zrna kafe kako bi vam ponudio maksimalno zadovoljstvo. Međutim, ako želite, možete upotrijebiti i prethodno mljevenu kafu koju ste izabrali i ubacili prema svom izboru.
Kafa je pohranjena u lako dostupnom spremniku na teleskopskim vodilicama koje omogućavaju njegovo lako izvlačenje iz kućišta. Upotrijebljena kafa presuje se u male diskove koji se pohranjuju u drugom spremniku. Kada je on pun, na displeju će se pojaviti odgovarajuća poruka. Displej će vas isto tako upozoriti kada nedostaje kafe, dok će vas spremnik za višak vode pomoću plutajućeg crvenog indikatora obavijestiti kada je blizu tačke napunjenosti.
Prava količina

Prava količina

Plus za pravi ukus! Količine vode i kafe za vaš napitak su prethodno podešene; međutim, one se mogu lako promijeniti kako bi odgovarale vašem ukusu. Izaberite kako želite da aparat za kafu pripremi vašu kafu, kratku, normalnu ili dužu. Pronađite pravi intenzitet ukusa i pohranite upotrijebljenu količinu kafe u memoriju aparata kako biste je mogli izabrati i sljedeći put jednostavnim pritiskom tipke. Promjene i podešavanja mogu se izvesti bilo kada.

Profesionalno

Plus za znalce! Ako ste upoznati s pojedinostima oko pripremanja kafe, možete dati upute svome aparatu za kafu šta treba tačno uraditi. Aparat prelijeva vruću vodu preko kafe i izvlači aromu koja posjeduje svoj originalni ukus. Temperatura vruće vode može se podesiti u meniju. Izaberite između visoke, srednje i niske kako biste ostvarili željeni rezultat!

Šlag+

Plus za pjenušavo mlijeko - za latte ili cappuccino! Aparat dolazi opremljen sa nastavkom za mjehuriće za pjenušanje mlijeka. Proizvoljno, drugi nastavak može se postaviti za vruću vodu. Pjenušavo mlijeko i vruća voda prema tačno određenoj temperaturi za vašu šolju čaja biti će odlična usluga u vašem domu.

Izbor+

Izbor odgovarajućeg intenziteta ukusa i količine kafe je veoma jednostavn! Nakon što odlučite da li da koristite mljevenu kafu ili kafu u zrnu - za koju možete također podesiti nivo mljevenja - aparat za kafu može napraviti veoma blagu, blagu, normalnu, jaku ili veoma jaku kafu. Pet različitih ukusa je omogućeno automatski definisanom količinom kafe koju aparat određuje nakon što pritisnete dugme. Možete također birati između kratke, srednje i duže kafe. Dodatno, dvije šoljice kafe se mogu praviti istovremeno. Plus za užitak - podijeljen sa dragom osobom!

Anticalc+

Plus za uvijek čist i besprijekorno upotrebljiv aparat za kafu! Automatski ciklus čišćenja aktivira se svaki put kada se aparat uključi ili isključi kako bi oprao sve ostatke kafe iz cijevi mlaznica. Nije potrebno dodatno čišćenje i mlaznice nikada neće biti začepljene. U zavisnosti od mekoće vode, kamenac se može skupiti u mašini; ne brinite, uklanjanje kamenca je također automatizovano. Povremeno, signal na displeju će vas informisati da je dobro vrijeme da pokrenete postupak uklanjanja kamenca. Jednostavno pritisnite dugme i aparat će uraditi ostatak. Ove funkcije čine održavanje uređaja jednostavnim. Svi odstranjivi dijelovi aparata su pogodni za pranje u mašini za pranje posuđa.