Robna marka i najvažnije karakteristike

Respire+

Respire+

Prozračivanje+
Kuhinjske nape Gorenje+ koriste savremenu tehnologiju prozračivanja, vrhunski su učinkovite i tihe u radu, te nude mnoga pametna rješenja i predstavljaju novi prozor u vašoj kuhinji. One poklanjaju kuhinji osjećaj svježine koji možete stalno udisati, oslobođen bilo kakvih neželjenih mirisa. One mogu raditi 24 sata na dan ili u prethodno programiranom vremenu. One rade s plus učinkom!

Boost+

Posebno snažnije odvođenje zraka
Plus za izravno odvođenje suvišne pare koja dolazi iz lonaca! Izaberite funkciju Boost+ i vaša će napa raditi nekoliko minuta posebnom snagom. Intenzivno usisavanje zraka bit će isključeno nakon nekoliko minuta i napa će se vratiti u svoje prvobitno podešenje. Ne postoji ručno isključivanje funkcije Boost+. Kada napa završi s izvlačenjem mirisa, vratit će se automatski na prethodna podešenja.
Boost+

LED+

Osvjetljavanje ploče za kuhanje
Plus za učinkovitu upotrebu energije i izvrstan pogled na ploču za kuhanje! Određeni modeli kuhinjskih napa Gorenje+ opremljeni su visoko učinkovitim LED diodama koje emituju svjetlo. U usporedbi s drugim izvorima svjetlosti, one daju bolje osvjetljenje uz minimalnu potrošnju energije; osim toga, njihov je koristan životni vijek duži do tri puta. Pametno raspoređeno LED osvjetljenje omogućava optimalno osvjetljavanje ploče za kuhanje – bilo kao dodatni ili kao zasebni izvor svjetla.
LED+

P.A.S.+

Savremena tehnologija usisavanja zraka
Plus za pametno ciljano izvlačenje zraka s manje buke! Kuhinjske nape Gorenje+ imaju revolucionarni novi sistem P.A.S.+ koji ne izvlači zrak samo kroz svoj središnji dio već usmjerava snagu usisavanja i na rubove. Takav pristup smanjuje potrošnju energije i buku te povećava učinkovitost usisavanja zraka.
P.A.S.+

Refresh+

Stalno prozračivanje
Plus za svježi zrak čak i kada niste kod kuće! Rad kuhinjske nape može se podesiti kako bi se ona svakog sata automatski uključivala i radila po pet minuta. Jednostavno aktivirajte funkciju Refresh+. Ona će osigurati da zrak bude svjež 24/7, ili koliko dugo izaberete da ova funkcija bude uključena.
Refresh+