Robna marka i najvažnije karakteristike

Settings+

Settings+

Plus za čak 17-o dijelne setove posuđa! Gorenje+ nudi XL modele mašina za pranje posuđa sa iznenađujuće velikim unutrašnjim prostorom. Tri korpe omogućavaju pranje i do 17-o dijelnog seta posuđa u isto vrijeme! Mašine sa novim izgledom unutrašnjosti i pametnim pozicioniranjem nastavaka za prskanje visoke su 86 centimetara. Čak i modeli standardnih dimenzija mašine mogu oprati nevjerovatne 16-o dijelne setove posuđa u jednom pranju! Gorenje+ mašine za pranje posuđa obezbjeđuju odlične rezultate pranja i potpuno ispiranje posuđa.

Čelik+ Vitalni dijelovi izrađeni od čelika

Vitalni dijelovi izrađeni od čelika
Plus za dug životni vijek! Osam esencijalnih dijelova Gorenje+ mašina za pranje posuđa je izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Pažljivo odabrani materijal nije samo korišten za kućište i korpe, nego i za grijače, nastavke za prskanje, kadu, filtere, prskalicu vode gornje korpe, čak i za noge mašine za pranje posuđa. Kvalitet čelika produžava životni vijek aparata što je dodatno potvrđeno i garantnim periodom za Gorenje+ aparate.
Čelik+ Vitalni dijelovi izrađeni od čelika

Snaga+ Izuzetna snaga dva nastavka za prskanje

Plus za snagu vode koja stiže do svakog čoška i čisti i najzaprljanije posuđe! Gorenje+ mašine za pranje posuđe karakterišu nastavci za prskanje sa devet nivoa! Usmjeravanjem i raspršivanjem vode, omogućavaju da snaga pranja bude optimalna na svim nivoima i u svim korpama. Ljudi koji često peku i prže hranu bit će oduševljeni načinom na koji su njihove posude i pribor oprani u specijalnim zonama dizajniranim da poluče bolje rezultate u otklanjanju tvrdokornih ostataka sa posuđa. Izgled prskalica omogućava da voda dospije u svaki čošak mašine, što donosi superiorne rezultate u pranju posuđa i ispiranju.
Snaga+ Izuzetna snaga dva nastavka za prskanje

A+++AA učinkovitost

Plus za tri ključne odlike mašine za pranje posuđa! Razred A+++AA predstavlja garanciju optimalne energetske učinkovitosti, te vrhunske učinkovitosti pranja i sušenja. U ovom razredu nalaze se samo aparati koji u cijelosti udovoljavaju strogim EU smjernicama o energetskoj učinkovitosti i prihvatljivosti za okoliš. energetski razred A+ garantuje manju potrošnju za 11% u odnosu na aparate iz energetskog razreda A, dok aparati sa A+++ energetskim razredom će trošiti do 30% manje energije.

Sjaj+

Modeli mašina za pranje posuđa Gorenje+ karakterišu impresivna patentirana rješenja koja vašem posuđu daju potpunu osušenost i perfektan sjaj. Nakon ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju, postepeno, u dva koraka. U prvom koraku su otvorena dovoljno da se omogući izlazak pare. Poslije 20 minuta, vrata se otvaraju dodatnih nekoliko centimetara. Ova inovativna funkcija je veoma pogodna za korisnika jer se vrata mašine za pranje posuđa otvore kada ste vi spremni da je ispraznite, a posuđe je rashlađeno dovoljno da se njime može rukovati.
Sjaj+