Robna marka i najvažnije karakteristike

Multizone+

Multizone+

Indukcijske ploče za kuhanje Gorenje+ nude luksuz spojivih zona za kuhanje. Kombinovane u veće zone za kuhanje, one omogućavaju prilagođavanje ploče za kuhanje posuđu nekonvencionalnog oblika ili dimenzija. Kombiniovana, proširena zona za kuhanje osigurava optimalnu upotrebu prostora na ploči i u potpunosti iskorištava indukciju čak i kod kuhanja u ovalnom posuđu. Funkcija Powerboost+ postoji za emitovanje dodatne snage kada je ona potrebna.
Izaberite ploču za kuhanje s četiri ili dva grijača Multizone+. Četiri se posebna grijača mogu stopiti u dvije široke zone kuhanja dok će se dva grijača s ovim izuzetnim svojstvom stopiti u jednu proširenu zonu. S plus karakteristikama!

A+ Plinski plamenici

Učinkovito korištenje plina
Plus za učinkovitost! Inovativno dizajnirani Gorenje+ plinski plamenici optimiziraju plamen i omogućavaju brže kuhanje i krajnju učinkovitost u korištenju plina. Zahvaljujući konstrukciji plamenika, plin se miješa sa zrakom prije nego što stigne do plamenika. Mješavina zraka i plina je bliža optimalnom nego kod konvencionalnih plamenika današnjice, a upotreba plina i kontrola plamena je značajno poboljšana. Plamenici nisu sastavljeni iz više dijelova, naprotiv, izgrađeni su iz jednog dijela što isto tako olakšava njihovo čišćenje.
A+ Plinski plamenici

Wok+

Nova dimenzija zagrijavanja
Plus za brzo i zdravo kuhanje! Određene plinske ploče za kuhanje imaju posebne visoko učinkovite plamenike Wok+ koji su izuzetno prikladni za brzo i učinkovito zagrijavanje posude kao što je azijski wok. Brže i učinkovitije zagrijavanje daje vrhunske rezultate kod određenih tehnika kuhanja. Plamenici Wok+ nude se kako na staklokeramičkim pločama za kuhanje tako i na onima od nehrđajućeg čelika s jednim, četiri ili pet plinskih plamenika.
Wok+

Slider+

Fleksibilno upravljanje svim zonama za kuhanje
Plus za izvrsno upravljanje snagom i vremenom kuhanja! Posebna inovativna klizna kontrola omogućava savršeno upravljanje razine snage svake pojedine zone za kuhanje. Dodatno, za svaku zonu za kuhanje može se podesiti i vrijeme. Slider+ je također namijenjen za jednostavno upravljanje posebnim funkcijama kao što su zaštita od prekipljavanja, Podgrijavanje+ i Zaključavanje+.
Slider+