Koncept pluseva

PLUS IZBOR

Raskošan izbor i savršena harmonija aparata

Gorenje+  ekskluzivni aparati bazirani su na sveobuhvatnom konceptu razumijevanja iskustava korisnika i dizajnu. Kombinuju širok spektr superiornih aparata za: kuhanje, rashlađivanje namirnica i pranje posuđa. Vaš izbor je uvijek individualan, ali u vašoj kuhinji, sve se uklapa u harmoničnu cjelinu.

PLUS TEHNOLOGIJA

Bolji rezultati kuhanja uz pomoć najsavremenijih inovacija

Gorenje+ aparati odlikuju se brojnim naprednim tehnološkim karakteristikama, čak i globalnim inovacijama. Gorenje+ je prvo ponudilo pećnice sa unikatnim elektronskim programskim modulom iChef+ sa velikim TFT displejom u boji koji omogućava jednostavan odabir funkcija pomjeranjem prsta po ekranu. Gorenje+ indukcijske ploče za kuhanje ponose se karakteristikom Multizone+ - površinama za kuhanje koje se mogu povezati u veliku površinu, omogućavajući im da se prilagode posudama specijalnih oblika i dimenzija. Štedljivo osvjetljenje LED+ u frižiderima i zamrzivačima  zaslužuje svaku pohvalu za odnos prema okolišu, a pri tome  osvjetljava nekoliko drugih praktičnih karakteristika. Mašine za pranje posuđa XL Gorenje+ sa iznenađujućom prostranom Settings+ unutrašnjošću su prve na svijetu koje nude pranje i 17-o dijelnih setova posuđa u jednom pranju! Možete se osloniti na savremenu tehnologiju u Gorenje+ aparatima koji daju bolje rezultate u kuhanju, rashlađivanju namirnica i pranju posuđa.

PLUS DIZAJN

Dizajn za danas i sutra, za različite kuhinjske stilove

Odgovarajući aparati mogu se pronaći za svaku kuhinju. Savršen izgled harmonijskih Gorenje+ aparata će se uklopiti bez problema sa svakim vašim izborom! Nevezano da li više volite savremeni minimalizam ili retro stil, bit ćete jednako oduševljeni sa istim aparatima. Sve zahvaljujući snazi pametnog i promišljenog savremenog dizajna koji ne teži dominaciji, nego korištenjem odabranih autentičnih materijala i elegantnih linija naglašava karakter vaše kuhinje.

PLUS JEDNOSTAVNO I HARMONIČNO

Jednostavno korištenje, razumna cijena i jednostavna ugradnja

Vjerovatno svaka kupovina je jednako teška ili jednako jednostavna. Međutim koliko je jednostavna u stvarnosti pokazat će se tek kada se obavi, ugradi i koristi. Gorenje+ uređaji su dizajnirani da budu pogodni za korisnika: od kupovine, kroz ugradnju do svakodnevnog korištenja. Jednostavni su za ugradnju - bez komplikovanih zadataka. Dostava je pouzdana. Jednostavno rukovanje i dug i koristan životni vijek je zagarantovan!

PLUS ODGOVORNOST

Poštivanje okoliša

Primjetit ćete da Gorenje+ uređaji odgovaraju i nadilaze većinu strogih zahtjeva i standarda za zaštitu okoliša sa veoma niskom potrošnjom energije i vode. Okusit ćete da vaša hrana ostaje duže svježa. Briga o okolini je na vrhu liste prioriteta razvojne strategije u Gorenje grupaciji. Politika zaštite okoliša obuhvata cjelokupan životni ciklus proizvoda: od planiranja, proizvodnje i korištenja, do  odlaganja i rukovanja nakon kraja životnog vijeka uređaja.

PLUS EKSKLUZIVNOST

Ekskluzivna ponuda za prave znalce

Novi Gorenje+ kuhinjski uređaji, namijenjeni su pravim ekspertima, dostupni su samo odabranim kuhinjskim specijalistima koji znaju pronaći odgovarajuću kombinaciju koja će se uklopiti sa vašim životnim stilom i obogatiti vaš prostor sa daškom izvanrednosti.

PLUS ŽIVOT

Preuzmite kontrolu nad svakodnevnom dinamikom

Gorenje+ kuhinjski uređaji dizajnirani su uz duboku svjesnost i razumijevanje modernog životnog stila i njegovih potreba. Napravljeni su za ambiciozne ljude koji žive život punim plućima i na poslu i kod kuće, koji zahtijevaju sve što zaslužuju. U skladu sa urbanim ubrzanim tempom, Gorenje+ uspostavlja zaštitnu atmosferu intimnosti i pouzdanosti - koristeći najbolje od svega što je poznato danas i odabirom onoga što će zadržati svoj šarm i u budućnosti!

PLUS GARANCIJA

Dokaz pouzdanosti superiornog kvaliteta

Svi dobri aparati imaju garanciju. Ekskluzivni Gorenje+ aparati imaju pojačanu super standardnu garanciju! Iz razloga što znamo kako su dizajnirani i napravljeni, garantujemo godine pouzdanosti.

PLUS USLUGA

Učvršćeno povjerenje

Široka mreža servisnih mjesta opremljena stručnim i brzo reagujućim servisnim tehničarima su tu kako bi se pobrinuli da sva obećanja iz garancije budu ispunjena.

PLUS PORIJEKLO

Napravljeno u Gorenju

Gorenje+ ugradbeni aparati rezultat su timskog rada uloženog od iskusnih Gorenje eksperata upoznatih sa tehnološkim trendovima koji svoja znanja koriste u izradi i razvoju korisniku pogodnih rješenja. Pretplaćeni su na ideju dizajna sa jasnom svrhom. Upoznati su sa trendovima savremenog životnog stila. Oni su srce razvoja Gorenje grupacije. Kroz više od šest decenija, pametna kombinacija tehnologije, superiornog dizajna, brige za okoliš, veću vrijednost za korisnike, utjelovljeno je u Gorenje aparate i pomaknuta je granica standarda kvalitete i korisničkih očekivanja od evropskih proizvođače.