Priča robne marke

Gorenje+ je robna marka ekskluzivnih kuhinjskih aparata bazirana na sveobuhvatnom konceptu razumijevanja iskustava korisnika i dizajnu, kombinujući  širok spektar superiornih aparata za kuhanje, rashlađivanje namirnica i pranje posuđa. Namijenjen je najzahtjevnijim klijentima koji kupuju u kuhinjskim salonima ili kod kuhinjskih specijalista gdje je Gorenje+ ekskluzivno dostupan.

PLUS je znak ekskluzivnih noviteta i prednosti odabranih od korisnika kako bi udovoljili njihovim najzahtjevnijim kriterijima. Zbog toga, Gorenje+ robna marka bazirana je na konceptu pluseva -  dodatna vrijednost u svim bitnim aspektima kupovnog odlučivanja: ekskluzivni odabir, najsavremenija tehnologija, harmoničan dizajn, jednostavno korištenje, izvanredni rezultati kada je riječ o standardima za očuvanje okoliša, sposobnost da se udovolji zahtjevima modernog života, te super standardna garancija i servisna usluga.

Ovi uređaji su namijenjeni ambicioznim ljudima koji žive život punim plućima i kod kuće i na poslu, ljudima koji zahtijevaju sve što zaslužuju. U skladu sa ubrzanim urbanim tempom življenja, Gorenje+ uspostavlja sigurnu atmosferu intimnosti i oslonca - koristeći sve najbolje što je do danas poznato i odabirom svega što će održati svoj šarm i u budućnosti!