Gorenje dobitnik dvije Plus X nagrade 2011

Pećnica opremljena sa inovativnim iChef+ upravljačkim modulom osvojila nagradu proizvoda godine

Gorenje je osvojilo dvije prestižne nagrade Plus X Award 2011 u Njemačkoj. Pećnica sa inovativnim iChef+ elektronskim upravljačkim modulom osvojila je Plus X nagradu za inovaciju, visok kvalitet, odličan dizajn i jednostavno korištenje, kao i nagradu za proizvod godine u kategoriji pećnica.

Pećnica sa inovativnim iChef+ upravljanjem

Žiri za međunarodnu Plus X nagradu, sastavljen od uglednih stručnjaka iz zemalja širom Evrope, uručio je Plus X nagradu za inovaciju, visok kvalitet, odličan dizajn i jednostavno korištenje pećnice sa inovativnim iChef+ elektonskim modulom za upravljanje. Inovativna pećnica, model GO896X, je također proglašena za proizvod godine u kategoriji pećnica.

Gorenje+ pećnica sa inovativnim iChef+ upravljanjem, model GO 896 X.
Gorenje+ pećnica sa iChef+ elektronskim upravljanjem osvojila je Plus X nagradu za inovaciju, visok kvalitet, odličan dizajn i jednostavno korištenje.

iChef+ elektronski modul osvojio visoka profesionalna priznanja

Pećnica je impresionirala žiri sa svojim inovativnim upravljanjem na dodir koje omogućava iskustvo slično ponuđeno u modernim elektronskim uređajima. Korisnik ulazi u glavni meni dodirom displeja, a potom bira između različitih programa i funkcija kuhanja dodirom odgovarajućih fotografija u boji i ikona. Pećnica ima i inovativan oblik unutrašnjosti sa učinkovitim pozicioniranjem grijača u nekoliko nivoa, i mnogim korisničkim funkcijama koje jednostavno omogućavaju odlične rezultate kuhanja. Pobjednička pećnica nudi veliku zapreminu (65 litara) i veliku površinu za kuhanje (46 cm) što je čini jednom od najvećih na tržištu.

iChef+ elektronski modul osvojio visoka profesionalna priznanja
Inovativni iChef+ elektronski modul za upravljanje osvojio Plus X nagradu za inovaciju, visok kvalitet, odličan dizajn i jednostavno korištenje.

Plus X Award
Plus X Award je svjetsko najveće takmičenje za inovativnu tehnologiju, proizvoda za sport i savakodnevnicu. Plus x Award™ žiri sastavljen od respektabilnih uglednih predstavnika raznih industrija i medija širom Evrope. U cilju da osvoje nagradu, proizvodi moraju biti odabrani kao najbolji u proizvodnim grupama na evropskom tržištu u barem jednoj kategoriji: inovacija, dizajn, kvalitet, pogodnost za korisnike, brižljivost prema okolini, funkcionalnosti ili ergonomiji. Učesnici za Plus X Award™ uključuju proizvode iz auto-motorne industrije, potrošačke elektronike, telekomunikacija, informacione tehnologije, fotografije i malih i velikih kućanskih aparata. Plus X Award™ logotip sadrži simbol "+X" i komunicira visok kvalitet robne marke za korisnika.