Gorenje+ ekskluzivni ugradbeni aparati

Bogat izbor i savršena harmonija u vašoj kuhinji

Nova Gorenje+ robna marka nudi koncept pluseva koja vašem životu daje dobar puls

Gorenje+ robna marka ekskluzivnih aparata, premijerno prikazana na LivingKitchen 2011, bazirana je na sveobuhvatnom konceptu ekskluzivnih noviteta odabranih da udovolje i najzahtjevnijim kriterijima korisničkog iskustva i savremenog dizajna.  Gorenje+ aparati odlikuju se brojnim naprednim tehnološkim karakteristikama, čak i globalnim inovacijama. Gorenje+ je prvo ponudilo pećnice sa unikatnim elektronskim programskim modulom iChef+ sa velikim TFT displejom u boji koji omogućava jednostavan odabir funkcija pomjeranjem prsta po ekranu, što predstavlja istinsku revoluciju jednostavnog podešavanja.

Kuhinja je koncept zasnovan na jasnim principima. Kuhinjski aparati su njen plus. Gorenje+ . PLUS je simbol ekskluzivnih noviteta odabranih da udovolje vašim najzahtjevnijim kriterijima. Očekujte više. Zahtijevajte PLUS.

Koncept pluseva da svom životu podarite dobar puls

Gorenje+ kuhinjski aparati bazirani su na jasnim principima obogaćivanja. Oni se odlikuju brojnim inovativnim funkcijama i karakteristikama koji daju dodatni plus životu modernih korisnika.

Započnimo sa revolucionarnim elektronskim upravljanjem na dodir pećnica iChef+, dobitnikom nagrade Red dot (Red dot Design Award 2011), Plus X Award za inovaciju, visok kvalitet, izvanrednost dizajna i jednostavno upravljanje pećnicom sa inovativnim iChef+ elektronskim upravljačkim modulom. Inovativna pećnica, model GO896X, proglašena je za proizvod godine u kategoriji pećnica.

Jedinstveni iChef+ koristi najmoćniji kompjuterski sistem upravljanja za pećnicu današnjice i omogućava odlične rezultate kuhanja. Pritiskom na displej u boji, glavni meni će se sa svojim stilskim ikonama pojaviti i omogućiti da postavite vrijeme i datum, kao da odaberete jezik - nudeći vam izbor od 30 opcija. Glavni meni je put do programa kuhanja kao što su: SIMPLEbake, AUTObake, MYbake, EXTRA, PRObake i STEPbake, jedinstveni i patentirani programi koji omogućavaju da podesite do 3 koraka sa različitim, potpuno prilagođenim postavkama. Upravljanje vašom pećnicom postaje čisto zadovoljstvo koje podsjeća na najuzbudljivija iskustva ponuđena u drugim elektronskim proizvodima. Gorenje+ indukcijske ploče za kuhanje ponose se sa Multizone+ - površinama za kuhanje koje se mogu spajati u velike površine za kuhanje, što im omogućava da se prilagode posuđu specijalnih oblika i veličina.

Štedljivo i efikasno LED+ osvjetljenje u frižiderima i zamrzivačima zaslužuje svaku pohvalu za očuvanje okoliša, dok istovremeno osvjetljava nekoliko korisnih funkcija. XL mašine za pranje posuđa Gorenje+ sa iznenađujuće prostranom Settings+ unutrašnjošću je prva na svijetu koja može oprati 17-o dijelne setove posuđa u jednom pranju! Možete se osloniti na savršenu tehnologiju Gorenje+ aparata koji će isporučiti bolje rezultate kuhanja, hlađenja i pranja.

PLUS dizajn: Dizajn za drugačije kuhinjske stilove
PLUS izbor: Bogat izbor i perfektna harmonija aparata
PLUS život: Preuzmanje kontrole nad dinamičnom svakodnevnicom
PLUS garancija i odgovornost: Dokaz superiornog kvaliteta i efikasnosti
PLUS ekskluzivnost: Ekskluzivna ponuda za prave znalce

Gorenje+ ekskluzivni ugradbeni aparati bazirani su na sveobuhvatnom konceptu korisničkog iskustva i dizajnu, kombinuju širok izbor superiornih aparata za kuhanje, hlađenje namirnica i pranje posuđa. Vaš odabir je uvijek individualan, ali u kuhinji, sve se uklapa u harmoničnu cjelinu.

Kroz više od šest decenija, pametna kombinacija tehnologije, superioran dizajn, briga za okoliš, veća vrijednost za korisnike, utjelovljena je u Gorenje aparate i pomaknuta je granica standarda kvalitete i korisničkih očekivanja od evropskih proizvođača.

Gorenje kvaliteta i reputacija potvrđena je brojnim prestižnim internacionalnim nagradama kao što su: Red Dot Design Award, Plus X AwardTM, Grüner Stecker prize, Get Connected Product of the Year Award, Product Innovation Award, Trusted Brand, Superbrands, Icograda Excellence Design Award, ICSID Excellence Design Award, Innovation of the year, itd.

iChef+ programi, postavke i karakteristike